Trenger jeg Virkelig Boligalarm?

Home / Nyheter / Trenger jeg Virkelig Boligalarm?

Hvorvidt du bør ha et boligalarm er et godt spørsmål. Det er alle kommer til å stole på noen grunnleggende spørsmål du har til å spørre og svare. Helt ærlig, du kan bli overrasket over svaret.

Fungerer Boligalarm?

Statistisk sett, et hjem uten en alarm system er tre ganger mer sannsynlig å bli utsatt for innbrudd enn ét utstyrt med en alarm system. Innbruddstyver er opportunister. De ønsker å handle raskt og stille. Få komme ut. Noe som ville hindre dem eller true med å få dem fanget er store hindre. Så, ja, boligalarm virkelig gjør jobben.

Er innbrudd virkelig så mye av en trussel?

 

Ja, du kan gå hele livet uten noen gang å ha hjemme brutt seg inn. Men, oddsen er stablet mot deg.

Boligalarm system koster for mye!

Det var en tid da boligalarm systemer ble kostnadene uoverkommelige for  gjennomsnittlige hus. Det er ikke lenger tilfelle, selv om en kan fortsatt koste masse penger for større systemer.

Trådløse systemer har bidratt til å drive kostnadene ned betraktelig. Den mest grunnleggende boligalarm er svært rimelig og kan bli utvidet for å møte dine behov og ditt budsjett.

Og tenk på dette – de fleste hjem forsikring selskapene som nå gir opp til 20% rabatt på den månedlige prisen når boligalarm er installert. Hvor lang tid vil det ta før systemet har faktisk betalt for seg selv? (Også, med slike tilbud blir gjort, tror du forsikringsselskapene til å tro at disse systemene for å hindre innbrudd?)

Det er altfor mye problemer med å installere boligalarm!

Når hard-kablet var det eneste valget, et system enten måtte være installert i løpet av nye bygg, eller på en stor kostnad og problemer senere. Slik er det ikke med trådløs sikkerhet systemer. De kan installeres på hvilken som helst tid (og kan enkelt flyttes) og ved enda en gjennomsnittlig gjør-det-selv. Kostbare profesjonell installasjon er borte.

Ikke alle omstendigheter er det samme, slik at alle behov er ikke det samme. Men, noen av de vanligste innvendinger mot å anskaffe en bolig security system som bare ikke er gyldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *